Over ons

Welkom op de website van uw Erkende schildersbedrijf. Schildersbedrijf Vedder & Zn is al meer dan 25 jaar gevestigd in Zeewolde.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en projecten zoals, monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), woningcorporaties, scholen, kantoren en instellingen. Voor al uw binnen-, buitenschilderwerk, behang en glasreparatie kunt bij Schildersbedrijf Vedder & Zn vof terecht!

Graag willen wij ons even aan u voorstellen.

Schildersbedrijf Vedder & Zn bestaat sinds 1990 en is uitgegroeid tot een gezond en gerespecteerd familieschildersbedrijf. Het familiebedrijf is een klein bedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen, de klant weet met wie hij te maken heeft en afspraken zijn daardoor helder en duidelijk.

Het bedrijf bestaat uit vader Martin en zoons Martijn, Arjan en Erwin. Zo heeft iedereen een eigen taak binnen het bedrijf. Martin is aanspreek persoon binnen het bedrijf. Martin heeft de eerste contacten met de klant, voor afspraken en offertes. Martijn is verantwoordelijk voor de administratie.

Arjan verzorgd de materialen en de werkplaats. Erwin houdt zich bezig met de planning. Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voor het schilderwerk voorop, samen met een klantgerichte benadering, liefde voor het vak en vooral veel werkplezier.

Schildersbedrijf Vedder & Zn brengt schilderwerk in KLEUR!


ZOEKEN

RECENT WERK